Pink Lady Body Perfection

Cara Makan

Khasiat

PINK LADY BODY PERFECTION

Bagi wanita yang inginkan tubuh badan yang cantik dan menawan

Pilihan No 1 Wanita Masa Kini Yang Mementingkan Kesempurnaan Dalaman dan Luaran

"Senyumanmu menawan hati"

"Cantik persis bidadari"

"Kerana dia membuat diriku bahagia"

KERANA DIRIMU BEGITU BERHARGA

Fungsi Pink Lady Body Perfection


  • Bentuk badan menarik, langsing dan berat badan ideal.

  • Kulit cerah, lembut, halus dan mulus serta "flawless".

  • Payudara mantap, tegang, gebu dan anjal.

  • Miss "V" ketat mengigit

  • Rambut lebih lebat, kuku berkilat serta emosi stabil.

  • Kesihatan dalaman wanita yang optimum, lebih bertenaga dan berkeyakinan.

  • Kitaran haid teratur dan menghilangkan senggugut serta keputihan.

  • Menambah susu badan ibu sebagai "milk booster".

  • Memudarkan parut, jerawat dan jeragat


"BE A GIRL WITH A MIND,

A WOMEN WITH ATTITUDE,

A LADY WITH CLASS."

  • PINKLADY adalah produk supplement kecantikkan No. 1 Malaysia.

  • Ianya 100% diperbuat dari bahan semulajadi dan organik.

  • PINKLADY mempunyai kelulusan selamat dan berkualiti dari Biro Farmasiutikal, Kementerian Kesihatan Malaysia.

  • PINKLADY juga telah disahkan HALAL oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM)

SIAPAKAH YANG MEMERLUKAN PINKLADY BODY PERFECTION?

Wanita Yang Kurang Keyakinan Diri

Wanita yang sering rasa rendah diri apabila bertemu dengan wanita yang lebih cantik darinya. Wanita ini juga jarang mendapat perhatian dan pujian dari rakan-rakannya.

Wanita impikan bentuk badan menarik perhatian

Wanita yang mengimpikan bentuk badan yang lebih menonjol dan menggoda. Badan yang mampu membuatkan sesiapa saja jatuh cinta melihatnya.

Wanita yang mahu disayangi

Wanita yang ingin menarik perhatian pasangan, menjadi wanita paling manis untuk pasangannya, tanpa perlu risau kedatangan mood swing dan sebagainya.


TESTIMONI PINK LADY BODY PERFECTION

"Saya sebenarnya dah nak kahwin bulan depan. Lepas dah cuba Pink Lady, Encik Tunang tegur makin lama makin cantik. Dia geram katanya setiap kali jumpa saya. Lebih-lebih lagi bila saya jalan kat depan dia. Nasib baik bulan depan dah nak kahwin. - Suzie


"Sejak mencuba Pink Lady ni, breast saya makin mantap. Dah 2 kali tukar saiz bra. Punggung pun makin menaik. Rasa tak sabar nak makan sampai 6 bulan. Nak tengok kesan optimum Pink Lady." - Zati


"Saya try Pink Lady, ya memang menjadi. Body ramping. Punggung bulat macam Kim Kardasian. Cepat sangat kesannya. Tak sabar nak cukupkan 6 bulan." - Customer dari Sarawak


"Akak telan ubat ni buah dada akak rasa berdenyut. Hai nak membesar lagi ka ? Pastu abang cakap cengginiii... Miss V rasa lain. Jeragat akak dah mula pudar sikit. Akak nak habiskan sebotol dulu tengok macam mana. Kulit muka akak licin sangat abang cakap. Sebelum ni kusam je abang cakap nak cium pipi bergaram, tapi 3 hari ni licin, Abang cakap ketat miss V akak macam anak dara. - Huda

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

PINK LADY HARGA

Harga Pink Lady Body Perfection

RM450.00

RM350 Free Postage

CLICK HERE

Apply for 1 Month

CLICK HERE

Apply for 2 Months

CLICK HERE

Apply for 3 Months

CLICK HERE

Apply for 6 Months

Lebih dari 500,000 wanita sangat berpuashati dengan kesan positif selama mengamalkan supplement PINKLADY™️


Kini giliran ANDA pula menjadi Super Model Miss PINKLADY™️


DAPATKAN FREE GIFT ISTIMEWA DARI KAMI

Lihat Produk Kami

Pink Lady Happy Cream

Pink Lady Fragrance Mist

Pink Lady LetMe C

Pink Lady Fit Factor