CARA JADI AGEN PINK LADY

Jom jadi agen Pink Lady. Bebas risiko dan komisyen yang lumayan

Kami sekarang sedang buka kepada anda yang nak jadi agen pink lady dengan menjual produk-produk pinklady

Potensi pendapatan bersih adalah RM100-RM1000 sehari. Yang penting anda mahu berusaha bersungguh-sungguh.


Adakah anda tergolong di antara golongan ni?

SURI RUMAH NAK BANTU SUAMI CARI PENDAPATAN?

STUDENT YANG NAK CARI PENDAPATAN TAMBAHAN?

ANDA YANG BARU DIBUANG KERJA TAPI TAK ADA MODAL MENIAGA?

BUSINESS MAN YANG TERKESAN DENGAN PKP?

TAK CUKUP DENGAN GAJI SEDIA ADA TAPI NAK DUIT TAMBAHAN SETIAP BULAN?

NAK BEBASKAN DIRI DARI BEBANAN HUTANG?


Saya tahu yang hampir kita semua terkesan dengan PKP ini dalam zaman wabak yang kita tidak jangka. Banyak bisnes yang jatuh tak kira kecil atau besar. Pada waktu gawat macam ni, semua orang mencari jalan macam mana nak pastikan duit sentiasa ada bagi menampung keperluan harian keluarga.

Ramai orang fikir untuk memulakan bisnes sebab masa lebih fleksibel, mudah nak jaga anak-anak atau pelbagai sebab yang menyebabkan anda ingin memilihnya.

Anda boleh buat apa sahaja waktu ni. Tapi bila anda nak pilih mulakan bisnes, anda mesti tak lari dari libatkan perkara ni:


  1. Modal duit

Semua perlukan duit. Bila fikir nak buat bisnes, kita akan fikirkan mana nak cari duit modal. Bila ada modal, kita kena fikirkan apa yang kita perlu buat untuk cover modal tu dengan lebih cepat dan berapa profit yang kita akan dapat. Suka atau tak ianya juga melibatkan modal duit. Dan pasti lebih memeritkan bila modal yang kita keluarkan tidak setimpal dengan pendapatan yang diperolehi.

Dengan menjadi dropship Pink Lady, untuk bermula, hampir tiada modal diperlukan. Anda boleh terus register dan memulakan kerja mempromosikan produk kami.


  1. Risiko

Bila kita membuat bisnes baru, perkara kedua yang kita harus fikirkan adalah risiko. Dengan bisnes belum mula lagi, risiko barang tak terjual, risiko barang rosak, risiko modal pusingan, risiko menghadapi complaint dari pelanggan dan 1001 karenah bisnes yang memeningkan.

Risiko dengan jadi agen Pinklady ni hampir tiada kerana di sini kami dah tanggung 99% risiko. Anda hanya fokus 1% sahaja dari risiko iaitu rejection dari pembeli. Kalau orang tak nak beli tak apa, mungkin mereka belum perlukan disebabkan bajet atau sebagainya. Jadi teruskan mencari orang yang nak produk ni.


  1. Pengalaman

Percaya atau tidak, walaupun orang berbisnes lebih 10 tahun pun, ianya pasti mengalami pengalaman yang berbeza dan hasilnya berbeza. Ada orang 10 tahun meniaga, tapi income masih di takuk lama. Ada orang meniaga kurang dari 3 tahun tapi income bersih dah cecah jutaan ringgit. Yang membezakan mereka semua adalah pengalaman yang berbeza. Pengalaman ini diperolehi dari 2 sumber iaitu dari pengalaman sendiri jatuh bangun dalam buat bisnes atau perolehi pengalaman dari orang lain. Kebanyakan mereka yang berjaya bukanlah semata-mata modal, tetapi bimbingan dan tunjuk ajar dari mereka yang berpengalaman dalam sesuatu bidang.

Dalam bisnes Pinklady, kita buat kerja secara teamwork dan anda akan dibimbing untuk menjana income 2-4 angka sehari. Yang penting anda yakin dengan diri sendiri untuk mencapainya.


  1. Pengurusan Produk

Salah satu perkara yang memeningkan di dalam bisnes adalah produk. Ini kerana produk perlu dilakukan research untuk mengetahui keberkesanannya. Perlukan masa dan modal yang besar untuk lakukan research ni. Bila dihasilkan, memakan masa untuk dipasarkan dan perlukan modal lagi untuk memasarkan. Perlukan kos untuk buat design marketing, kos-kos tersembunyi yang lain belum dikira lagi seperti bil api air, pekerja dan sebagainya.

Tak perlu fikir semua tu. Produk kami dah sedia terjual. Testimoni disediakan, produk design dan marketing material juga disediakan. Malah pos pun HQ yang uruskan. Anda tak perlu nak beli stok banyak-banyak dan uruskan postage. Hanya fokus kepada marketing sahaja. Boleh buat kerja dari rumah je dengan handphone. Kalau itu pun susah, tak tau la nak cakap apa lagi dah. Hehehhehe

KELEBIHAN JADI AGEN PINKLADY

✘ Tak Perlu Simpan Stok

✘ Tak Perlu Uruskan Postage

✘ Tak perlu beratur untuk hantar parcel

✘ Tak perlu fikirkan FREE Gift. HQ yang akan uruskan

✘ Tiada Risiko (hampir tiada). 99% Risiko HQ tanggung, anda fokus kaut untung je

✘ Tak perlu modal untuk bermula

✔ Anda jual produk yang ada sijil Halal & KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) tau. Bukan jenis produk sampah

✔ Bahan iklan disediakan

✔ Sistem order online dan tracking number di update secara automatik oleh HQ

✔ Produk berkualiti tinggi dan lebih dari 10,000 testimoni dari pengguna

✔ Produk akan ditambah dari masa ke semasa. Fokus anda hanyalah pada marketing

✔ Reward disediakan

✔ Bimbingan marketing juga disediakan

✔ Slip gaji disediakan

Penghantaran HQ yang uruskan

Stok pun HQ yang uruskan. Tak perlu risau putus stok

Sistem order dan website anda sendiri

MACAM MANA NAK DAFTAR AGEN PINK LADY?

STEP 1: REGISTER 📝

Register sebagai agen di link sini:

STEP 2: VERIFICATION ✅

Simpan nombor whatsapp berikut dan klik link di bawah. Hantarkan mesej "DONE REGISTER AGEN PL" kepada saya. Saya akan activekan akaun anda dalam sistem.

No Whatsapp : 011-26614302 (ZUL PL) <<< WAJIB SIMPAN NOMBOR NI

Sila Klik link di bawah lepas dah simpan nombor ye (untuk hantar whatsapp "DONE REGISTER AGEN PL" kepada saya). 👇

STEP 3: START 🏁

Untuk step seterusnya, saya akan berikan link channel telegram dan boleh mula membuat marketing (WAJIB INSTALL TELEGRAM APPS). Anda juga akan dijemput masuk dalam group whatsapp supaya boleh dibimbing sehingga dapat income 4-5 angka sebulan hanya bisnes dari rumah. Tak perlu simpan produk, uruskan produk malah mungkin tak perlu jumpa orang sangat pun. Hanya promosikan iklan-iklan di channel marketing yang nanti saya akan kongsikan.

Kita buat kerja secara teamwork, sebab bila kita membuat kerja berjemaah, kita akan dapat income lebih banyak tanpa had dan bergerak lebih jauh bersama-sama.

Join dengan teamsyazul (Isya & Zul) untuk kita berjaya dalam team ni.

"Lebih 100,000 agent Pink Lady di seluruh Malaysia dan Asia Tenggara. Ramai yang sudah berjaya dengan bisnes ni"

Ada sebarang pertanyaan berkaitan agen? Boleh klik kat button di bawah. Insya Allah setiap pertanyaan anda akan segera dijawab.

"JANGAN MALU UNTUK BERMULA. TAPI MALULAH BILA LANGSUNG TAK BERMULA"

"Bisnes kami akan tetap berkembang tanpa atau bersama anda. Anda yang rugi kalau tolak peluang rezeki ni. Pilihan terletak di tangan anda"